Vuokra-asuminen

1010_808_yläosa


Suonenjoen kaupunki ja Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalot vuokraavat asuntoja hakemusten perusteella. Vuokrattavana on kaiken kokoisia asuntoja, pienistä kerrostaloyksiöistä sadan neliön kerros- ja rivitaloasuntoihin.

Asuntoja haetaan asuntotoimistosta lomakkeella. Lomakkeen voi täyttää sähköisesti tai paperilla. Paperilomakkeita saa asuntotoimistosta ja kaupungin neuvonnasta tai sen voi tulostaa verkosta. Hakemuksen liitteeksi on toimitettava vaaditut lisäselvitykset. Lisätietoja saat asuntotoimistosta.

Kaupungin asuntotoimisto ei välitä yksityisten vuokranantajien asuntoja. Yksityisiä vuokra-asuntoja voi tiedustella alueella toimivilta kiinteistövälittäjiltä ja suoraan vuokrakohteiden omistajilta.

Yksityisen vuokranantajan halutessa tietonsa tähän näkyviin, tulee vuokranantajan olla yhteydessä asuntosihteeriin.


Kaupungin vuokrakohteet

Kaupungin suorassa omistuksessa on kerrostalokohde Futurian alueella osoitteessa Jalkalantie 6. Nämä neljän huoneen ja tupakeittiön käsittävät 100 m2 luhtitalohuoneistot ovat hyvä valinta tilaa ja avaruutta arvostaville perheille. 
Kohde on pääosin peruskuntoinen. Joihinkin huoneistoihin on uusittu keittiöt ja kylpyhuoneet.
Peruskuntoisten huoneistojen vuokra on 590 €/kk ja remontoitujen huoneistojen vuokra on 655 €/kk.

Kaupungilla on lisäksi asuntoja, pääosin kaksioita, muiden kiinteistöjen yhteydessä sekä muutamia yksittäisiä omakotitaloja.

Kaikki kaupungin omistamat kohteet vuokrataan hakemusten perusteella.