Tekniset palvelut


Tekniset palvelut tuottaa asukkaille ja elinkeinoelämälle toimivan, turvallisen, viihtyisän ja ekologisesti kestävän ympäristön ja yhdyskuntarakenteen.

Hallinto

Sairaalapolku 3 kartta
Avoinna asiakkaille ma-pe klo 9-15, ajanvaraukset suoraan ao. viranomaiselta.

Tervalan tukikohta

Lammikkotie 1 kartta


Toimitilat

Kiinteistöpäälliköltä voi tiedustella kaupungin vapaita toimitiloja.

Huoltoilmoitukset työaikana ensisijaisesti kiinteistönhoitajille.

Kiinteistöjen ja vesihuollon päivystys työajan ulkopuolella
puh. 0400 271 799.


Kadut

Kaupungin kunnossapidettäviä katuja ja kevyen liikenteen väyliä on yhteensä n. 80 kilometriä, joista noin puolet on päällystettyjä. Kaupungin vastuualue rajautuu asemakaava-alueisiin Suonenjoen ja Iisveden taajamissa. Talviaikaisia kunnossapitotöitä ovat pääsääntöisesti auraus ja liukkauden torjunta. Kesäaikaisia töitä ovat sorapintaisten katujen tasaukset, pölynsidonta, ojitukset, päällysteen korjaukset sekä liikenneviheralueiden hoito. Ympärivuoden kunnossapidetään mm. liikennemerkkejä ja katuvaloja.
Uusia katuja rakennetaan vuosittain vähän, joten rakentamisessa keskitytään nykyisen katuverkon peruskunnostukseen sekä liikenneturvallisuuden parantamiseen.
Lisätietoa liikenneturvallisuussuunnitelmasta.
Kaupungilla on omaa kalustoa kaksi kuorma-autoa, joista toinen on varustettu kuljetustöiden lisäksi tienhoitoon ja toinen nosturitöihin sekä kunnossapitotöihin varustetut pyöräkuormaaja ja traktori. Omalla kalustolla ei tuoteta kaikkia konepalveluja vaan kaivinkonetyöt ja osa kuljetuspalveluista ostetaan yksityisiltä urakoitsijoilta.


Yksityistiet

Kaupunki avustaa vuosittain tiekuntia toteutuneiden kunnossapitokustannusten perusteella.

 Avustushakemusohje

 Yksityistieavustushakemus (docx) (63.1 KB)